ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕΒΔΑΛΗ,
Εφέτη, ε.τ., μέλους της Ενωσης

Απεβίωσε ,αιφνιδίως, στις  18-02-2017, ο συνάδελφος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕΒΔΑΛΗΣ,Εφέτης, ε.τ. , μέλος της Ενωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Ο θάνατός του  ήταν πρόωρος, ξαφνικός και ανεπάντεχος . Το ΑΓΓΕΛΜΑ του θανάτου του σκόρπισε βαθειά θλίψη στο δικαστικό σώμα και το νομικό κόσμο της χώρας, που τον γνώρισαν. Η πραότητα, η έμφυτη ευγένεια ,η αξιοπρέπεια και το αξεπέραστο ήθος του θα μας λείψει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ενωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών  Ελλάδος και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, του απευθύνουμε το ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ και ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αντί στεφάνου τα χρήματα θα κατατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Να είναι ελαφρύ το χώμα της ιδιαίτερης πατρίδας του στον Πύργο Ηλείας, που θα τον δεχθεί !
Η νεκρώσιμη ακολουθία του αγαπημένου μας συναδέλφου Απόστολου Σεβδαλή, θα τελεσθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ και ακολούθως η ταφή  της σορού του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στον Πύργο Ηλείας.