Αρχαιρεσίες 12 και 19 Δεκεμβρίου 2021

Γίνεται γνωστό στους συναδέλφους ότι οι αρχαιρεσίες της Ένωσης για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής θα διεξαχθούν κανονικά στις 12 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Δικαστικό Μέγαρο, 3ος όροφος, ώρες 10:00 – 15:00) και στις 19 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Αίθουσα Δ4, ισόγειο Εφετείου Αθηνών, είσοδος από Λουκάρεως, ώρες 09:00 – 15:00).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή Rapid test).

Να σημειωθεί ότι για την τήρηση των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων, προς αποφυγή του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, το Δ.Σ. έλαβε μέτρα ώστε οι συνάδελφοι να προσέρχονται ένας – ένας, με τήρηση αποστάσεων, να ψηφίζουν και να αποχωρούν χωρίς τη δημιουργία οποιουδήποτε συνωστισμού.

Για το σκοπό αυτό και για την αυστηρή τήρηση των προστατευτικών μέτρων, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, το Δ.Σ. ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης και προστασίας την επίβλεψη της εφαρμογής των μέτρων.

Είναι προφανές ότι για πολλούς λόγους η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες είναι απαραίτητη.

           Ο Πρόεδρος                              Η Γενική Γραμματεία

Κωνσταντίνος Βαμβακίδης                   Γεωργία Μουτεβελή
Πρόεδρος Εφετεών ε.τ.                            Ειρηνοδίκης ε.τ.