Κοπή Βασιλόπιτας 2017

Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Ενωσης έγινε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, η κοπή της Βασιλόπιτας και η χοροεσπερίδα που ακολούθησε στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Στην ανωτέρω γιορτινή μας εκδήλωση συμμετείχαν και αρκετοί, εν ενεργεία, Ανώτατοι Δικαστικοί Λειτουργοί όλων των κλάδων και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, καθώς και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και μέλος της Ενωσής μας Κος Χαράλαμπος Αθανασίου.

Η εκδήλωση άρχισε με καλοσώρισμα της Γεν. Γραμματέως Κας Αγγελικής Σμυρνιού και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους τα μέλη και τους φίλους της Ενωσης , ο Α΄Αντιπροεδρος του ΔΣ Κος Κωνσταντίνος Μπακάλης, λόγω απουσίας του Προέδρου του ΔΣ Σταμάτη Γιακουμέλου, συνεπεία πένθους και ακολούθως ευλόγησε την πίτα ο αγαπητός μας Παπα Δημήτρη, ο οποίος πρόθυμα ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας γιά το ΔΣ και το νόμισμα έτυχε στον Β΄Αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ενωσής μας Κο Γεώργιο Φαλτσέτο , ενώ το δεύτερο νόμισμα της βασιλόπιτας, που μοιράστηκε στα μέλη , τους φίλους και τους προσκεκλημένους της Ενωσης, έτυχε η σύζυγος του μέλους της Τριμελούς Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών Κα Βαγγελάτου . Τα νομίσματα συνοδεύτηκαν και από ένα συμβολικό δώρο για κάθε τυχερό. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με ωραία εδέσματα και εορταστικό πρόγραμμα με ωραία μουσική και πολύ κέφι και χορό για πολλές ώρες. Ολοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι και με την ευχή σύντομα να δοθεί και πάλι η ευκαιρία για μια παρόμοια συνάντηση και εκδήλωση που θα μας τέρψει και θα συσφίξει τους δεσμούς ανάμεσα στα μέλη της Ενωσης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε όλες τις φωτογραφίες