Κοπή Βασιλόπιτας 2015

Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων της Ενωσης έγινε το περασμένο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 η κοπή της Βασιλόπιτας και η χοροεσπερίδα που ακολούθησε στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.


Η εκδήλωση άρχισε με καλοσώρισμα της Γεν. Γραμματέως Κας Αγγελικής Σμυρνιού και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους τα μέλη και τους φίλους της Ενωσης ο Πρόεδρος της Ενωσης Κος Κωνσταντίνος Βαλμαντώνης, επίτιμος Αρεοπαγίτης και έγινε ο αγιασμός από τον Παπα Δημήτρη, ο οποίος πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και το νόμισμα έπεσε στο κομμάτι της Ενωσής μας, το οποίο παρέλαβε ο Πρόεδρος Κος Κων/νος Βαλμαντώνης. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με ωραία εδέσματα και εορταστικό πρόγραμμα με ωραία μουσική και πολύ κέφι και χορό για πολλές ώρες. Ολοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι και με την ευχή σύντομα να δοθεί και πάλι η ευκαιρία για μια παρόμοια συνάντηση και εκδήλωση που θα μας τέρψει και θα συσφίξει τους δεσμούς ανάμεσα στα μέλη της Ενωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη και ο επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην Πρωθυπουργός, Κος Ιωάννης Γρίβας, ο Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ Κος Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Σύμβουλος Επικρατείας, η Πρόεδρος της Ενωσης Διοικητικών Δικαστών Κα Ειρήνη Γιανναδάκη, Πρόεδρος Εφετων ΔΔ, ο Πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Κος Κων/νος Τζαβέλλας, Αντεισαγγελέας Εφετών, η Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ελεγκτικού Συνεδρίου Κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Κος Κων/νος Βαρδακαστάνης, Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Επίσης, στην ανωτέρω γιορτινή μας εκδήλωση συμμετείχαν και αρκετοί ανώτατοι δικαστές όλων των κλάδων και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.


Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε όλες τις φωτογραφίες