Ολοκληρωμένος διατροφολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Eρρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει στα μέλη της Ενωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Λειτουργών του ΝΣΚ, αλλά και στους συγγενείς και φίλους  αυτών δύο πακέτα διατροφολογικού ελέγχου σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Η προσφορά ισχύει έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017. Ακολουθεί  το σχετικό δελτίο τύπου με το Πρόγραμμα παρακολούθησης 6 εβδομάδων και ολοκληρωμένος διατροφολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
 
Η Γενική Γραμματέας της Ενωσης
Αγγελική Σμυρνιού
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόγραμμα παρακολούθησης 6 εβδομάδων & ολοκληρωμένος διατροφολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.
Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφικής παρακολούθησης σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, προκειμένου να ξεπεραστούν οι διατροφικές «παρεκτροπές» της πασχαλινής ανάπαυλας και κάθε ενδιαφερόμενος να ξαναβρεί τη φόρμα του ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, αποσκοπώντας παράλληλα και στην ενημέρωση του κοινού για διατροφικά «μυστικά» που εξασφαλίζουν υγεία και ευεξία. Ειδικότερα, κατόπιν ραντεβού, από σήμερα έως και τις 26 Μαΐου 2017 το Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΕΝΗC προσφέρει στο γενικό κοινό δύο ειδικά σχεδιασμένα πακέτα διατροφικού ελέγχου:
Ολοκληρωμένος διατροφολογικός έλεγχος, που περιλαμβάνει:
– Συμβουλευτική συνεδρία με εξειδικευμένο διατροφολόγο – Ανάλυση σωματικής σύνθεσης – Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού (BMR) – Eξατομικευμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής – Γενική αίματος – Μέτρηση σακχάρου – TSH
Πρόγραμμα διατροφολογικής παρακολούθησης 6 εβδομάδων, που περιλαμβάνει:
– 3 συμβουλευτικές συνεδρίες με εξειδικευμένο διατροφολόγο – 6 εξατομικευμένα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής
Η προσφορά θα διαρκέσει από την Δευτέρα 24/04 έως και την Παρασκευή 26/05 2017. Για τα ραντεβού που θα προγραμματισθούν στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ο πλήρης διατροφολογικός έλεγχος προσφέρεται στα €60 και το ειδικό πρόγραμμα διατροφικής παρακολούθησης έξι εβδομάδων στην προνομιακή τιμή των €90.
Για να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους στο πλαίσιο της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210.6972315 (ώρες 08:00 – 16:00) ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr. Για το πρώτο ραντεβού του προγράμματος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας