ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΣΚ

Πραγματοποιήθηκε την 18-12-2016, με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Λειτουργών του ΝΣΚ. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι συνάδελφοι προσήλθαν στην αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών και παρακολούθησαν τις εργασίες της ΓΣ.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης κ.Σταμάτης Γιακουμέλος,Αρεποπαγίτης,ε.τ., εκφώνησε την κεντρική ομιλία του, Παρέστησαν επίσης και απηύθυναν χαιρετισμό, εκπρόσωποι των κομμάτων και των Δικαστικών Ενώσεων, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ.Χαράλαμπος Αθανασίου,Αρεοπαγίτης,ε.τ και μέλος της Ενωσής μας, ως εκπρόσωπος της Ν.Δ , Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κος Αντανασιώτης και ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Κος Βασίλης Λεβέντης, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ.Κων/νος Λυμπερόπουλος,Αντιπρόεδρος Α.Π.,ε.τ. και μέλος της Ενωσής μας, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Μετά το πέρας του τελετουργικού μέρους, πριν από την έναρξητης συνεδρίασης η ΓΣ εξέλεξε το Προεδρείο της  ήτοι τον Πρόεδρο Ιωάννη Παπανικολάου,Αντιπρόεδρο Α.Π., ε.τ., ο οποίος διηύθυνε τις εργασίες της  και δύο (2) γραμματείς  ήτοι την Αικατερίνη Κοκκώνη-Παπαθεοδώρου,Εφέτη,ε.τ. και την Αφροδίτη Χριστοπούλου ,Εφέτη Δ.Δ, ε.τ. Ακολούθως, αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία ο Πρόεδρος έδωσε τον λόγο :

  1. Στη Γενική Γραμματέα Κα Αγγελική Σμυρνιού,Εφέτη, ε.τ., η οποία ανέγνωσε τα πεπραγμένα του ΔΣ του έτους 2016, τα οποία δημοσιεύονται στην παρούσα στήλη.
  2. Στην ταμία Κα Γεωργία Μουτεβελή,Ειρηνοδίκη, ε.τ., η οποία ανέγνωσε τον απολογισμό του έτους 2016 και τον πρϋπολογισμό του έτους 2017 και
  3. Στην Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής Κα Αιμιλία Λίτινα, Αρεοπαγίτη,ε.τ., η οποία ανέγνωσε την Εκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ΓΣ τα ενέκρινε ομόφωνα και στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους συναδέλφους ομιλητές κ.Κων/νο Βαμβακίδη, Ιωάννη Σακκά, Αγγελική Σμυρνιού,Γεώργιο Φαλτσέτο, Δημήτριο Αναστασόπουλο, Δημήτριος Καραμέτο και Ηλία Κουτρουμπή και έκλεισαν οι ομιλίες με τις παρατηρήσεις-απαντήσεις του Προέδρου της Ενωσης Σταμάτη Γιακουμέλου.

Τέλος τέθηκε σε ψηφοφορία κείμενο ψηφίσματος που πρότεινε το ΔΣ ,το οποίο τα μέλη ενέκριναν ομόφωνα και ο Πρόεδρος της ΓΣ κος Ιωάννης Παπανικολάου κήρυξε το τέλος των εργασιών της ΓΣ.