Χρήση των Στρατιωτικών Πρατηρίων–Λεσχών για τους Συνταξιούχους Δικαστικούς Λειτουργούς και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Λεωφ.Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως 14
(Μέγαρο Εφετείου Αθηνών -3ος όροφος, γραφείο 924)
Τηλ. - FAX 210 6449437, Τ.Κ. 115 2
e-mail:ensyndik@gmail.com
Γραφείο ανοιχτό κάθε Τετάρτη 10:00 – 13:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Χρήση των Στρατιωτικών Πρατηρίων–Λεσχών για τους  Συνταξιούχους Δικαστικούς Λειτουργούς και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους

Μετά από σχετικό αίτημα του Προεδρείου της Ένωσής μας, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η είσοδος των Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στα Στρατιωτικά Πρατήρια – Προμηθευτικούς Οργανισμούς-Λέσχες, προκειμένου να προμηθεύονται από εκεί, τα προς πώληση προϊόντα και να εστιάζονται σ’ αυτές, αντίστοιχα.

Η δυνατότητα αφορά τα Πρατήρια και Λέσχες του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού.

Περαιτέρω, ύστερα από συνεχείς ανακοινώσεις ολοκληρώθηκε η κατάρτιση  των ονομαστικών καταστάσεων των μελών της Ένωσής μας, που επιθυμούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος αυτού και η αποστολή τους  σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Η είσοδος στα Πρατήρια και τις Λέσχες θα  επιτρέπεται με την επίδειξη της αστυνομικής (ή υπηρεσιακής) ταυτότητας.

Ο ειδικός κατάλογος με τις ακριβείς διευθύνσεις και τα είδη των κατά τόπους Πρατηρίων και Λεσχών θα διανεμηθεί  στα μέλη μας στο γραφείο της Ενωσης.

Πληροφορίες στα Γραφεία της Ένωσης τηλ. 2106449437 και της Γεν. Γραμματέως Κας Αγγελικής Σμυρνιού τηλ.6944503965