Προστασία προσωπικών δεδομένων

Σε ισχύ από 1/2/2019

Δήλωση απορρήτου ιστότοπου ensindik.gr www.ensindik.gr

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγξετε ή να ενημερώσετε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά με εσάς, συμπληρώνοντας το email σας στην ιστοσελίδα ελέγχου προσωπικών δεδομένων σας GDPR General Data Protection Regulation (2016/679).

Το παρόν κείμενο είναι μία ενημέρωση – ειδοποίηση περί απορρήτου προσωπικών δεδομένων και διασφάλισης αυτών τoυ συνδικαλιστικού σωματείου «ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ», που εδρεύει στην Αθήνα στο Εφετείο Αθηνών, Κυρίλλου Λουκάρεως 14, Αθήνα 115 22  (3ος Όροφος γραφείο 924 ).

Εισαγωγή
  1. Το παρόν κείμενο είναι μια ειδοποίηση που σας ενημερώνει για την πολιτική μας σχετικά με όλες τις πληροφορίες που καταγράφουμε σχετικά με εσάς. Περιγράφει τους όρους υπό τους οποίους μπορούμε να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγουμε από εσάς ή που μας παρέχετε. Καλύπτει πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας αναγνωρίσουν (“προσωπικές πληροφορίες”) και πληροφορίες που δεν θα μπορούσαν. Στο πλαίσιο του νόμου και της παρούσας ανακοίνωσης, ως “διαδικασία” νοείται η συλλογή, η αποθήκευση, η μεταφορά, η χρήση ή η διαφορετική ενέργεια σε πληροφορίες.
  2. Λυπούμαστε που, αν υπάρχει ένα ή περισσότερα σημεία με τα οποία δεν είστε ικανοποιημένοι, η μοναδική σας προσφυγή είναι να φύγετε από την ιστοσελίδα μας αμέσως.
  3. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προστασία του απορρήτου και της εμπιστευτικότητας. Κατανοούμε ότι όλοι οι επισκέπτες στον ιστότοπό μας έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν ότι τα προσωπικά τους δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε σκοπό απρόθετα από αυτούς και ότι δεν θα πέσουν τυχαία σε τρίτους.
  4. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να διατηρήσουμε την εμπιστευτικότητα όλων των πληροφοριών που μας παρέχετε και να ελπίζουμε ότι θα ανταποδώσετε.
  5. Η πολιτική μας συμμορφώνεται με την αντίστοιχη νομοθεσία της Ελλάδος, όπως αυτή που απαιτείται από τον Κανονισμό της ΕΕ για την Γενική Προστασία των Δεδομένων (GDPR)General Data Protection Regulation (2016/679).
  6. Ο νόμος απαιτεί να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις μας σε σχέση με την επεξεργασία και τον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων. Το κάνουμε αυτό τώρα, ζητώντας να διαβάσετε τις πληροφορίες που παρέχονται στη διεύθυνση knowyourprivacyrights.org
  7. Εκτός από τα παρακάτω, δεν μοιράζουμε, ούτε πωλούμε, ούτε αποκαλύπτουμε σε τρίτο μέρος οποιαδήποτε πληροφορία συλλέγεται μέσω του ιστοτόπου μας.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα επιχειρησιακά και εσωτερικά συστήματα πληροφορικής τoυ συλλόγου μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών:

  • Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  • Κανονισμός για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR/EC/2016/679)

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σε αυτό τον ιστότοπο (https://ensindik.gr)  και μόνο για τα δεδομένα του ιστοτόπου, είναι το Δ.Σ. της «ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ», με διεύθυνση Εφετείο Αθηνών, Κυρίλλου Λουκάρεως 14, Αθήνα 115 22  (3ος Όροφος γραφείο 924 ) Αθήνα και τηλέφωνo 210-6449437, email: ensyndic@gmail.com

Εκτελούντες επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων  για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί οι τρεις φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά και όλοι τους συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Οι εκτελούντες επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας είναι οι:

Α) Πιταούλη Δήμητρα, εργαζόμενη στην επιχείρηση ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με διεύθυνση Ορφέως 5, Γαλάτσι Αττικής, Τ.Κ. 11146, τηλέφωνο επικοινωνίας, email: info@madlink.gr (πολιτική απορρήτου εδώ (https://www.madlink.gr/terms-service-privacy-policy/) Από τον εν λόγω εκτελούντα επεξεργασία διαβιβάζονται τα δεδομένα στις παρακάτω επιχειρήσεις:

Β) Αργύριος Δρακάκης, Υπηρεσίες Εγκατάστασης Η/Υ και περιφερειακού εξοπλισμού, Τσαμαδού 82, Πειραιάς, τηλ. 2112260350, www.clicknsend.gr, εταιρεία η οποία μας παρέχει  το περιβάλλον διαχείρισης της αποστολής ενημερωτικών sms στα μέλη μας.

Γ) AMD Telecom A.E., 12o χλμ Θεσσαλονίκης – Λητής, τηλ. 2394020335, www.amdtelecom.net (πολιτική απορρήτου εδώ (https://www.amdtelecom.net/privacy-policy/), εταιρεία η οποία μας παρέχει  υπηρεσίες αποστολής ενημερωτικών sms στα μέλη μας.

Δ) Υπηρεσία μαζικής αποστολής email Mailchimp https://mailchimp.com/ με πολιτική απορρήτου και νομική πληροφόρηση εδώ https://mailchimp.com/legal/

Η Ένωση δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι το απόρρητο σας προστατεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, email, κινητό τηλέφωνο) συλλέγονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την ενημέρωσή σας σχετικά με τις αποφάσεις την λειτουργία και τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.  Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητοΔεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα.

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων καθώς και για τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της χώρας όταν υποβληθεί σχετική αίτηση στον υπεύθυνο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Αναλυτικότερα: 

Cookies – Ανώνυμα δεδομένα

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σου ή στην κινητή σου συσκευή όταν τον επισκέπτεσαι. Τα cookies χρησιμοποιούνται ευρέως για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των ιστοτόπων, που επιτυγχάνεται με την αποθήκευση των προτιμήσεών σου. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, κάθε ιστότοπος που χρησιμοποιεί cookies οφείλει να σε ενημερώνει γι΄ αυτό, και να ζητεί τη συγκατάθεσή σου. Έχεις πάντα το δικαίωμα να απενεργοποιείς ή να μη δέχεσαι cookies στη συσκευή σου, καθώς και να γνωρίζεις πώς θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες των cookies. Τα cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας δεν αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα, αλλά σε ανώνυμα δεδομένα. Αναφέρονται:

– στο να θυμάται ο ιστότοπός μας αν ο χρήστης συναίνεσε στην πολιτική για τα cookies

– στην χρονική στιγμή που ο επισκέπτης επισκέφτηκε τον ιστότοπο για πρώτη φορά

– στις χρονικές στιγμές που ο επισκέπτης επισκέφτηκε τον ιστότοπο τις επόμενες φορές

– σε ποιές σελίδες του ιστότοπου κατέληξε

– πόσο χρόνο αφιέρωσε σε κάθε σελίδα του ιστότοπου

– στην IP διεύθυνση του επισκέπτη

– στην χώρα που αντιστοιχεί η IP του επισκέπτη

– στο είδος της συσκευής του επισκέπτη (λάπτοπ, ντέσκτοπ, τάπλετ ή κινητό)

– στην ανάλυση ευκρίνειας της οθόνης της συσκευής του επισκέπτη (πχ 1920Χ1080)

– στον περιηγητή που χρησιμοποίησε (Chrome, Firefox, Opera, Safari κλπ)

– στο λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στην συσκευή του (Windows, Android, Ubuntu, OS κλπ)

– στον ιστότοπο από τον οποίο κατέληξε στον δικό μας ιστότοπο (πχ από τις μηχανές αναζήτησης Google, Bing, Yahoo, Yandex κλπ)

– στην διάκριση του κάθε επισκέπτη σε νέο ή παλιό

Τα προαναφερόμενα δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία από την Google Analytics (σε σέρβερ της Google, δες εδώ (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=el) την πολιτική της Google), από το Facebook (σε σέρβερ του Facebook, δες εδώ (https://www.facebook.com/policies/cookies/) την πολιτική του Facebook)

Σκοπιμότητα επεξεργασίας ανώνυμων δεδομένων: αν και τα ανώνυμα δεδομένα δεν υπόκεινται σε προστασία από τον κανονισμό GDPR, από τα προαναφερόμενα ανώνυμα δεδομένα το ενδιαφέρον μας εστιάζεται αποκλειστικά στην αναφορά της συνολικής ημερήσιας επισκεψιμότητας από όλους τους επισκέπτες μας και στο ποιές ιστοσελίδες μας ελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies>>>> (http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm)

Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;

Είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων») το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

Τα προσωπικά σου δεδομένα, που επεξεργαζόμαστε στον ιστότοπό μας και για λόγους αποστολής sms και ενημερωτικών emails είναι:

To όνομα σου

Το κινητό σου τηλέφωνο που θα λαμβάνεις τα γραπτά μηνύματα SMS. Το στοιχείο ενεργοποιείται μόνο με την επιλογή σας

Tο email σου. To email σου που θα λαμβάνεις ενημερωτικά emails από την Ένωση.  Η Ένωση δεσμεύεται ότι δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας αποστολής emails. Το στοιχείο ενεργοποιείται μόνο με την επιλογή σας. Αν δεν επιλέξετε την λήψη ενημερωτικών emails τότε το email σας διατηρείται στην ιστοσελίδα μας μόνο για λόγους πιστοποίησης

H χρονική στιγμή της εγγραφής σου.

Στο σύστημά μας η φόρμα αποθηκεύεται αυτούσια όπως μας την υπέβαλες με την χρονική στιγμή της υποβολής και την IP ιντερνετική σου διεύθυνση. Η πληροφορία της διεύθυνσης IP δεν γίνεται χρήση σε καμία περίπτωση και δεν μεταβιβάζεται σε κανέναν για κανέναν λόγο πέρα από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της χώρας όταν υποβληθεί σχετική αίτηση στον Υπεύθυνο επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Για ποιους σκοπούς διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα

Διατηρούμε τα δεδομένα που έχει υποβάλει στην σελίδα εγγραφής στο σύστημα SMS της Ένωσης μόνο για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο που έχεις δηλώσει ή για την αποστολή ενημερωτικών emails στο λογαριασμό που έχεις δηλώσει. Τα γραπτά αυτά μηνύματα καθώς και τα emails αφορούν μόνο την δράση της Ένωσης. Για να γίνει μαζική αποστολή ενός γραπτού μηνύματος ή ενός ενημερωτικού email δίνεται πιστοποιημένη εντολή από μέλος του ΔΣ στην Εκτελούντα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων κα. Πιταούλη Δήμητρα, εργαζόμενη στην επιχείρηση ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με διεύθυνση Ορφέως 5, Γαλάτσι Αττικής, Τ.Κ. 11146, τηλέφωνο επικοινωνίας 2102934060, email: info@madlink.gr (πολιτική απορρήτου εδώ (https://www.madlink.gr/terms-service-privacy-policy/).

Ποια είναι τα δικαιώματά σου;

– να ενημερωθείς από εμάς για τους σκοπούς επεξεργασίας: δες την παράγραφο με τίτλο «Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα»

– να ενημερωθείς από εμάς για τις κατηγορίες των προσωπικών σου δεδομένων: τα δεδομένα σου στον ιστότοπό μας είναι απλά προσωπικά δεδομένα (δες την παράγραφο «Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε») και δεν περιλαμβάνονται σε αυτά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (πχ εθνότητα, φυλή, θρησκεία, συνδικαλισμός, βιομετρικά, γενετικά ή ιατρικά δεδομένα), ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μπορεί να επεξεργαστούμε μόνο στα πλαίσια της υπηρεσίας που θα σου παράσχουμε κατά την επίσκεψή σου στο χώρο μας

– να ενημερωθείς από εμάς για τους αποδέκτες: τα προσωπικά σου δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους εκτός από τους ανωτέρω αναφερόμενους εκτελούντες επεξεργασία και αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρονται ανωτέρω για έκαστο εξ’ αυτών, χωρίς καμία περαιτέρω δυνατότητα διαβίβασης ή επεξεργασίας των δεδομένων σου από αυτούς. Τα προσωπικά σου δεδομένα που διατηρούνται στον ιστότοπο δεν είναι προσβάσιμα στα μέλη του ΔΣ ή άλλου οργάνου του συλλόγου.

– να ενημερωθείς από εμάς για τον χρόνο αποθήκευσης: τα προσωπικά σου δεδομένα αποθηκεύονται μέχρι να μας ζητήσεις την διαγραφή τους.

– να μας ζητήσεις διόρθωση: αν πέσει στην αντίληψή σου ότι κάποιο προσωπικό σου δεδομένο το καταχώρησες εσφαλμένα ή επειδή κάτι άλλαξε στην πορεία, μπορείς να μας ζητήσεις να το διορθώσουμε

– να μας ζητήσεις διαγραφή: έχεις το δικαίωμα στην «λήθη» και οποτεδήποτε μπορείς να μας ζητήσεις να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που καταχώρησες

– να μας ζητήσεις περιορισμό της επεξεργασίας: μπορείς για παράδειγμα να μας ζητήσεις λήψη ενημερωτικών sms έως ένα κάθε μήνα ή ένα email ανά δίμηνο ή τρίμηνο κλπ,

– να αντιταχθείς στην επεξεργασία τους: μπορείς να έρθεις σε επαφή με εμάς, πχ τηλεφωνικά ή με email ή μέσω των λοιπών καναλιών επικοινωνίας (δες την πολιτική επικοινωνίας), ζητώντας τα προσωπικά σου δεδομένα να μην υποστούν αποθήκευση – επεξεργασία. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχουμε την δυνατότητα να σου παρέχουμε υπηρεσίες sms ενημέρωσης

– να πάρεις πίσω την συγκατάθεσή σου: σε αυτή την περίπτωση Με ένα απλό μήνυμα στο email μας (ensyndic@gmail.com) ή ένα τηλέφωνο στο τηλέφωνο επικοινωνίας μας (210-6449437) μπορείς να μας ζητήσεις να σταματήσεις να λαμβάνεις ενημερωτικά sms. Μπορείς να κάνεις ακόμη αίτηση διαγραφής από το σύστημα SMS μέσα από την σχετική φόρμα

– να ενημερωθείς από εμάς για την ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων: τα προσωπικά σου δεδομένα δεν υπόκεινται σε σύστημα αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων (αυτό γίνεται σε ιστότοπους ανθρωπίνων πόρων με προέλεγχο του χρώματος, της εθνότητας, της καταγωγής, της ηλικίας, ιστορικού ασθενειών κλπ ή σε συστήματα κάποιων εταιρειών παρακολούθησης της εργασιακής απόδοσης και συσχέτισής της με ευαίσθητα δεδομένα)

– να μας ζητήσεις αντίγραφο των προσωπικών σου δεδομένων: τι πιο απλό από το να σου δώσουμε τα στοιχεία που καταχώρησες, τίποτε περισσότερο ή λιγότερο

– να υποβάλλεις καταγγελία σε εποπτική αρχή: πρόθεσή μας είναι να ικανοποιήσουμε άμεσα τα νόμιμα δικαιώματά σου, αν κάποιο από τα αιτήματά σου δεν ικανοποιήθηκε εντός ενός μηνός, σε ενημερώνουμε αν θα χρειαστούμε πρόσθετη παράταση ενός ακόμη μήνα ή σε ενημερώνουμε για τους λόγους που αδυνατούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σου, οπότε αποφασίζεις αν θέλεις να υποβάλλεις καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή:

Κάνε αίτηση πρόσβασης στα προσωπικά σου δεδομένα

Ρυθμιστική Αρχή

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Με ποιούς μηχανισμούς προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα;

Η ασφάλεια της διενεργούμενης επεξεργασίας διατηρείται σε υψηλά επίπεδα με εφαρμογή μεθόδων κρυπτογράφησης, και διαβάθμισης δικαιωμάτων πρόσβασης στους χρήστες των συστημάτων μας. Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου https://ensindik.gr/ και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Ειδικές υποχρεώσεις μας

Σε περίπτωση που ήθελε συμβεί παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών, γεγονός που εμπεριέχει την πιθανότητα να έχουν αποκαλυφθεί προσωπικά δεδομένα, τότε μέσα σε 72 ώρες από την αναγνώριση του συμβάντος ειδοποιούμε την αρμόδια εποπτική αρχή και τα φυσικά πρόσωπα στα οποία ανήκουν τα προσωπικά δεδομένα.

Δεδομένου ότι δεν απασχολούμε εργαζομένους στον σύλλογό μας, ότι εκτελούμε περιστασιακή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ότι δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ούτε επεξεργαζόμαστε ποινικά δεδομένα, ως εκ τούτου δεν υποχρεούμαστε σε τήρηση αρχείου δραστηριοτήτων επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Εκτίμηση επικινδυνότητας από την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων

Η λέξη επικινδυνότητα χρησιμοποιείται στα σύγχρονα πρότυπα ISO για να «ποσοτικοποιήσει» μέσα της την πιθανότητα εμφάνισης και την σοβαρότητα των επιπτώσεων ενός κινδύνου. Ο κίνδυνος στην περίπτωσή μας είναι η παραβίαση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή η αποκάλυψή τους, και η σοβαρότητα των επιπτώσεων που αναφέρεται στα φυσικά πρόσωπα στα οποία ανήκουν τα δεδομένα.

Δεδομένου ότι το πλήθος των ατόμων και των προσωπικών τους δεδομένων, που επεξεργαζόμαστε στον ιστότοπό μας, είναι πολύ μικρότερο από έναν ιστότοπο, ας πούμε, τύπου e-shop και με τους μηχανισμούς ασφαλείας που εφαρμόζουμε, εκτιμούμε ότι η επικινδυνότητα είναι αμελητέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας: 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Εφετείο Αθηνών

Κυρίλλου Λουκάρεως 14,

Αθήνα 115 22

Τηλ.: 210-6449437

email: ensyndic@gmail.com

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγξετε ή να ενημερώσετε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που διατηρούμε σχετικά με εσάς, συμπληρώνοντας το email σας στην ιστοσελίδα ελέγχου προσωπικών δεδομένων σας GDPR General Data Protection Regulation (2016/679).

Σε ισχύ από 1/2/2019